Vardagslyx

Hej på er!
Vart riktigt dåligt med blogguppdateringen det senaste, vilket inte är så bra. Vi lovar att vi ska bättra oss:))
 
Tänkte nu i "semestertiderna" ge er ett riktigt bra tips på hur man lyxar till vardagen lite extra.
För snart ett år sedan var vi och semestrade som alla andra år i den härliga sommarstaden Varberg. Ena dagen när det var regnigt och tråkigt så passade vi på att åka till våra kollegor på colorama i Varberg. Det är himla kul att åka runt till olika butiker och se hur andra tänker för att kunna få lite tips och idéer till hur vi kan bättra till just vår butik. Och denna gången så var det ett "spa-bad" som vi såg. Kände direkt att detta skulle kunna passa våra kunder i Hjo. Så väl när vi kom hem, slog vi till och beställde hem ett antal. När dessa väl kom tog det inte lång tid innan hela personalen engagerade sig i att få upp det ena spa-badet som ett demo för att kunna visa er, och visst ser det helt underbart ut??
 
Detta spat är gjort för att kunna stå ute året runt. Det håller 40 grader ända upp till -20. Det är också väldigt enkelt att sköta, poolen har både värmare och reningsfunktion och med den enkla kontrollpanelen sköter du de olika funktionerna direkt från badet så som att ändra tempratur eller sätta på lite bubblor.
 
Visst vore det härligt att efter en lång dag hemma i trädgården eller målning av huset kunna una sig att hoppa ner i ett varmt bad och bara koppla av med något gott att dricka ;)
Så välkomna in till oss om ni har frågor eller är nyfikna på att se hur det ser ut så hjälper vi er gärna!