Favoritveckor

Nu är snart "favoritveckorna" här, nämligen tapetveckorna hos oss. Detta betyder att det kommer bli mycket spring i tapetrummet, bläddrandes bland alla 200 kataloger och kunder att inspirera, så kul!! I samband med detta kände vi att det var dags att göra om ett flertal montrar för att kunna ge er inspiration och tips. Tyckte själv att vi lyckats otroligt bra denna gången. Så bjuder på smakprov från två av våra 6 nygjorda montrar. 
 
Den första pysslade jag med. Den är målad med Alcros Pashmina, en helmatt färg som är så "inne" nu. Målade upp den i kulören "Peacock blue" som är framtagen ur deras nya färgkarta. Den helmatta färgen kombinerade jag med ett antal tapeter som går under samma ton, den blågröna petrol-färgen. Som pricken över i:t tog jag in det superheta metallen "Koppar" som nog många kommer få upp ögonen för denna höst. Jag själv är helt såld.
 
Den andra montern har "händiga-Tessan" som vi kallar henne tapetserat. Hon är lite som en karl här i butiken som räddar upp mig och Lotta när det kommer till de tekniska grejerna ;) Tapeten kommer ifrån Eco-Boråstapeters nya kollektion som ni kan komma in och kika på här hos oss. Till detta är det blått,blått och lite blått till. Ja, det är ju nämligen så att trendanalytikerna spått att blått kommer bli årets färg 2014. Spännande.
 
SÅ, ni är hjärtligt välkomna in till oss om ni vill få lite inspiration av våra nya montrar, prata tapeter/trender nu inför vår tapetkampanj som tar start på onsdag. Då vi har 25%!! på nästintill alla våra tapeter. Nu ska jag byta av Lotta som är ute i butiken, för hon ska nämligen vara med i ett repotage för SLA om just det jag nämt ovanför, tapeter, trender och inredning. Återkommer så fort detta kommer finnas i tidningen :)) 
 
Trevlig helg / Louise