Guldburken 2013

Efter stängning i lördags satte vi gasen i bott mot Göteborg, där kvällens festligheter skulle ta plats. Det var nämligen dags för gala "guldburken" som Jotun (en av våra två färgleverantörer) arrangerar. Jag och Tessan har aldrig varit på det förut så det var premiär för oss två, Lotta och Jonas var där förra året och de var sååå nöjda, så förväntningarna var höga ;) Galan arrangerades på posthotellet i "götet", precis intill centralstationen. Helt underbart fint hotell. De gjorde en nyrenovering nyss och om jag inte hörde fel har disken gått på dryga en miljon... Men gosh så snygg den va.. Åter till galan, vi träffades upp för mingel och sedan en trerättersmiddag tillsammans med uppträdande och prisutdelning. En riktigt trevlig kväll fick vi tillsammans med kollegor och andra färghandlare. Tack Jotun för denna kväll! 
Hela entén var iklädd guldmosaik, som bara glittrade på söndagsmorgonen när solen sken över hela Göteborg.
 
Här kommer även lite bilder ifrån kvällen (alla är dock tagna med mobilkameran så är inte "toppkvalité", men roligt att kunna dela med oss av lite bilder ändå tänkte jag)
Jag och Tessan tillsammans med "våra" grabbar Gustav o Erik ifrån colorama i Tibro
Lotta och Jonas
 
Mingel med kollegor ifrån Götene,Tibro,Mariestad och Skövde.
 
 
Kvällens konferencier Martin Timell, vilken humor den mannen hade. Fanns inte en lugn stund när han var framme på scenen!
Hela menyn var suverän men efterrätten.... Den var outstanding, riktigt rinner i munnen nu bara jag ser den. Lätt en av de godaste efterrätter jag ätit(chokladälskare som jag är). 
Arvingarna stod för uppträdandet för kvällen
 
Här var det dags för "dance-battle# Självklart ställde grabbarna från Tibro och Tessan upp, vi andra höll oss hejandes på dansgolvet istället ;) 
 
Den bilden får avsluta en toppen helg!
//Louise